HISTÒRIA DE LA BANDETA


A l'octubre de 1998 comencen els primers assaigs de la Banda Juvenil de la Unió Musical l'Horta, "la Bandeta", que sorgix com a idea d'una assignatura de conjunt instrumental dins de l'Escola de Música. En el Concert de Nadal d’aquest mateix any es presenta oficialment a l'esglèsia del barri, interpretant el pas-doble Francisco Bravo. Des de llavors, la Bandeta de la Unió segueix treballant de la má del seu director Juan Carlos López Luján.

La Banda Juvenil ha participat en diverses audicions de l'Escola d'Educands i també al costat de la Banda de la Unió en alguns concerts, actuacions totes elles amb un èxit notable, mostrant al públic el treball i l'esforç realitzat en els assaigs per part dels seus jóvens músics i músiques.

El 4 de juliol del 2001 va realitzar el seu primer concert en solitari per a la clausura del curs 2000-2001, on van participar més de 50 components, i d'açí endavant realitza al menys tres concerts per any. El 8 de març del 2003 va participar en el concert en solidaritat amb Galícia al Palau de la Música.

En novembre del 2004 va celebrar el seu 5é aniversari amb un concert al Palau de la Música i continua el seu camí amb una plantilla de més de 60 músics i músiques, enriquint culturalment el barri de Sant Marcel.lí amb esforç i gran il.lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada